Visual Practitioner Certification

Visual Practitioner Certification

Ontdek en leer de kracht van visueel denken en handelen

Ahoy Breinpiraten! Ben je klaar om je aan te sluiten bij de bemanning van Visual Practitioners? Met slechts een pen en een open geest kun je de kracht van visualisatie ontsluiten voor betere communicatie, probleemoplossing en creativiteit!

Of je nu een projectmanager, een procesverbeteraar of een digitale productontwikkelaar bent, onze Visual Practitioner Certification training kan je helpen je vaardigheden te verbeteren en effectievere, boeiendere en duurzamere oplossingen te creëren.

Programma:

Het programma omvat training in visueel coachen, faciliteren, lesgeven en verhalen vertellen, evenals een certificeringsproces. Aan het eind van het programma zijn de deelnemers toegerust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om effectieve visuele beoefenaars te worden en visueel denken en communiceren te gebruiken om meer wendbare projecten, boeiende trainingen en workshops en impactvolle presentaties te creëren.

Deze opleiding omvat:

  • Toegang tot de online Visual Practitioner training video's met tips en tricks (ter waarde van 450 euro).
  • Een set professionele Neuland Big One stiften.
  • Tweedaagse interactieve training verzorgd door Steff Vanhaverbeke en Karl Mortier, twee trainers met samen meer dan 50 jaar ervaring in visualisatie!
  • Je ontvangt een Visual Practitioner Certificaat.

Geen voorkennis vereist! We leiden je door de basisprincipes van visueel denken en laten je zien hoe je complexe informatie kunt omzetten in eenvoudige, memorabele visuals en diagrammen. Met onze hulp zul je in staat zijn je presentaties te laten beklijven, je trainingen boeiender te maken, en je projecten wendbaarder.

Sluit je aan bij de honderden piraten die we in de loop der jaren hebben opgeleid, en ontdek de vreugde en het plezier van denken met een pen. We bieden individuele trainingen, webinars, videocursussen en uitgebreide trainingsprogramma's voor verschillende kennisniveaus. Of je nu een beginner bent of een gevorderde visualisatie-prof, we hebben je gedekt.

Mis de boot niet! Schrijf je vandaag nog in voor onze Visual Practitioner Certification training, en word een meester in visuele communicatie en samenwerking.

Start datum(s)
Datum(s)
Tijdstip onthaal
09:00
Tijdstip begin
09:30
Tijdstip einde
16:30
Organisator
Locatie

The House of Coaching
Kerkkouter 24
9550 Herzele
België

Prijs (excl. BTW)
€985.00
Prijs (incl. BTW)
€1192.00