Breinpiraat Emilie Depuydt over hypnose en NLP

Emilie Depuydt is ongetwijfeld dé leading lady van de lage landen op gebied van NLP. Meer dan 20 jaar ervaring heeft ze in deze materie en ze is een van de weinigen die de NLP kent in zijn zuivere vorm.

Zelf leerde Emilie van Anné Linden. Anné is de dame die rondtoerde met Richard Bandler en John Grinder, de twee grondleggers van NLP en die het gedachtengoed van Bandler en Grinder omzette in overdraagbaar trainingsmateriaal.

Een kortere lijn naar de bedenkers van NLP kan je waarschijnlijk niet meer vinden.

Naast NLP heeft Emilie zich ook verdiept in Ericksoniaanse hypnose. Deze vorm van hypnose is erg bijzonder en wordt gekenmerkt door een staat van 'double consciousness'. Wat wil zeggen dat terwijl er in trance contact gemaakt wordt met de onbewuste geest, de bewuste geest ook aanwezig blijft. Dit maakt Ericksoniaanse hypnose tot een zeer respectvolle vorm van hypnose waarbij het subject nooit de controle verliest.

Haar jaren lange ervaring en haar passie voor de materie én het vak geeft ze door in een aantal gespecialiseerde opleidingen. Verder kan je haar ook raadplegen in een 1 op 1 coaching of hypnose sessie.

Emilie heeft net een boek uit, getiteld: #BeYellow
Alle info vind je op https://www.happycoach.be/

Leer nog meer NLP technieken bij ubeon:
https://www.ubeon.com/nlp

Beluister de Breinpiraten podcast:
https://www.breinpiraten.be

Abonneer je op het Breinpiraten kanaal:
https://www.youtube.com/breinpiraten?sub_confirmation=1

Gebruik deze link om deze video met Emilie Depuydt te delen:
https://youtu.be/6FUXzgjhwXM

Koen Callaerts

Als personal efficiency trainer en coach ondersteunt Koen leidinggevenden en medewerkers om gewenste uitkomsten te bereiken.