NLP SCORE oefening

Je kan veel boeken lezen over het leven. Je kan er over filosoferen. Je kan ten rade gaan bij therapeuten, psychologen en psychiaters in de hoop dat zij jouw probleem zullen oplossen of jou ambities zullen helpen waar te maken… Je kan dat allemaal doen, net zoals je boeken kan lezen over auto rijden en praten met rallypiloten en ervaren slipcursus-instructeurs in de hoop dat je daarmee jouw rijvaardigheid zal verbeteren…

Helaas, zo werkt het niet…. De praktijk leert dat je best zoveel mogelijk dingen DOET, dat je belevingen ervaart en dat je zo aan den lijve ondervindt dat er zoveel meer potentieel in jou zit. Het is potentieel dat geen enkel medicament of theorie kan activeren. De enige die dat kan, ben jij zelf.

Dat werd nog maar eens duidelijk tijdens de Breinpiraten praktijkdag van 25 juni 2020. De Happiness Farm vormt de gedroomde en coronaveilige lokatie om te beleven hoe je kan omgaan met beperkende overtuigingen, hoe je zelf een weg kan vinden in conflicten of hoe je je gewoon beter en congruenter in je vel kan voelen.

Breinpiratenkapel

15 mensen met uiteenlopende achtergronden, uit diverse sectoren en met elk hun eigen individuele uitdagingen beleefden en oefenden fijne transformaties.

Ze kwamen in contact met de Breinpiraten via social media, via onze Parleys via een van de oprichters of gewoon omdat ze ooit een coaching mochten ervaren door en met de Breinpiraten. De volgende stap was dat ze zich inschreven voor onze Breinpiraten Flex opleiding. Tijdens de lockdown verliep die voornamelijk on-line. De live praktijkdag had dan ook meer dan gewone toegevoegde waarde.

Jij wil wellicht ook meer uit jezelf halen, niet? Je kan kennis maken met wat we hier doen tijdens de maandelijkse Parley Je kan met een van ons chatten via Facebook en je kan nog zo veel meer!!!

Logische niveaus

We kijken er naar uit jou ook te mogen inspireren hier in de Happiness Farm (Overmere) of in de Oosterhoeve (Oosterzele). Ondertussen vind je al heel veel waardevol materiaal in onze Podcasts, op ons Youtube kanaal en via de Breinpiraten Schatkist.

Tot gauw!!

AHOY

Hans Demeyer

Leverancier van Optimisme en Inspiratie is zijn functietitel en dat is ook waarvoor je bij Hans terecht kan: