Breinpiraten hebben een missie.

​We willen zo veel mogelijk mensen uit alle lagen van de bevolking inspireren. Dat doen we door inzichten te delen, vaardigheden aan te leren en opties te bieden.

Een deel van onze activiteiten is gericht naar ondernemingen die voor onze inspiratie betalen. De inkomsten die we daaruit genereren, herinvesteren we voor een heel groot deel in projecten voor doelgroepen die over veel minder middelen beschikken: scholen, kansarmen, jongeren, gevangenen, zieken, etc ... 

Zo verzorgden we vandaag een communicatietraining voor leerlingen uit de 3de graad ASO, TSO en BSO, zodat ze hun mini-onderneming nog beter op de kaart kunnen zetten.

Het werd een inspirerende voormiddag met aandacht voor verhalen, emotie en waarden. 

Verder zijn we volop bezig met de ontwikkeling van een boeiend bordspel waarin diverse doelgroepen spelenderwijs allerhande vaardigheden zullen verwerven en oefenen. Met wat geleerd wordt staan ze nog sterker in hun leven. Het wordt een knaller!

Ben jij vragende partij naar dergelijke trainingen en inspiratiesessies, of wil je onze initiatieven steunen, laat het ons dan zonder fout weten!

Tot gauw!

Bordspel

 

Hans Demeyer

Hans Demeyer

Leverancier van Optimisme en Inspiratie is z