De emokaarten zijn een fijn hebbeding in heel veel situaties. Je kan ze gebruiken in vergaderingen, tijdens formele en informele gesprekken en ze bieden tal van creatieve mogelijkheden om anders met situaties om te gaan.

Ze zetten de spelers aan om gevoelens te herkennen, te erkennen en te beleven. Dat kan door gewoon willekeurig kaartjes te trekken of te kiezen tijdens een gesprek of door één van de vele spelletjes te spelen die de breinpiraten maken.

We hebben het prototype tijdens diverse gelegenheden uitgetest en de effecten zijn overweldigend!

Naast denken -wat we te vaak doen- gaan mensen ook voelen en gevoelens kunnen benoemen en beleven. Tijdens onze 'testen' zagen we de ene AHA beleving na de andere. Het zorgde vaak voor hilarische momenten en ook voor confronterende. Het leuke aan het spel is dat je er altijd als WINNAAR uit komt. Je verruimt je kijk op en beleving van situaties en dat brengt je sneller dichter bij de gewenste uitkomst.

De kaarten gaan in productie in de week van 25/11/2019. Een pre-order plaatsen kan via de marktplaats. Net zoals bij de andere producten die we daar aanbieden, gaan de inkomsten integraal naar de organisatie van breinpiratenkampen voor kinderen!

Alvast dank voor jullie interesse in onze initiatieven. Blijf op de hoogte en sluit je aan bij de Breinpiraten op Facebook en/of kom eens af naar een parley! AHOI!!

Breinpiraten emokaartspel

 

Hans Demeyer

Hans Demeyer

Leverancier van Optimisme en Inspiratie is z