Ahoi Piraten!!

We kregen van zoveel enthousiaste breinpiraten en anderen de vraag wanneer de volgende parley's plaats hebben. De parley van 27 juni stond al enige tijd gepland. Nu liggen ook de sessies in de NLP Pub voor dit najaar (2019) vast. 

In de vorige blogs kan je lezen wat er zo al te beleven valt tijdens een parley. Wat er gebeurt is altijd onvoorspelbaar. Een ding is wel voorspelbaar: alle aanwezigen verlaten de avond altijd met een schitterend en relaxed gevoel. Dat kan aan het eten en de drank liggen die worden geserveerd, al geloven we graag dat het meer met de inhoud, de verhalen, de belevingen en de inzichten te maken heeft die telkens weer worden uitgewisseld.

​Nee, je hoeft geen problemen te hebben, je hoeft niet per se iets te willen veranderen, je hoeft niks....
Een leven lang (willen) leren is al méér dan voldoende reden om er bij te willen zijn.

"Maar", denk je misschien, "als het zo goed is, waarom horen of lezen we dan zo weinig lovende commentaren van deelnemers?"

Het antwoord is eenvoudig: wat er bij de breinpiraten gebeurt, blijft bij de breinpiraten. Wat je tijdens een parley in de groep smijt, blijft daar veilig. Er worden geen foto's genomen, geen filmpjes gemaakt, geen social media updates gepost, geen interviews afgenomen, ... er wordt enkel gewerkt met wie en met wat zich aandient op het moment van de parley zelf. Het is telkens weer een onvergetelijke ervaring!

Neem snel een kijkje op de planning en reserveer alvast een van de maximum 12 zitjes per parley! Tot gauw

Parlay

 

Hans Demeyer

Hans Demeyer

Leverancier van Optimisme en Inspiratie is z