Breinpiraten is bovenal een community waar iedereen welkom is. Zo hadden we gisteren (17/9/2018) een verrassende bijeenkomst met nieuwe breinpiraten die elkaar voorheen niet of nauwelijks kenden.

Er ontstond een merkwaardig generatief veld waarin ideeën groeiden en 'shiny goals' gedefinieerd geraakten.

Jonathan, Isabel, Tina, Maxim, Steff, Olivier, Koenraad en uw nederige dienaar legden samen een soliede basis voor een veelbelovende toekomst waarin

  • aandacht voor de maatschappij,
  • gelukkig zijn en blijven
  • en gamification

​centraal staan.

We werken verder aan initiatieven waarin we  kinderen en jongeren bereiken en hen leren om hun speelsheid nooit te verliezen. We richten ons op de zwakkeren in de maatschappij om hen met korreltjes zeezout van geluk te inspireren. We timmeren aan van-de-pot-gerukte initiatieven om medewerkers in bedrijven tot duurzame en vooral permanent gelukkige "piraten" te converteren. Alles zwemt in een zee van apps en games en dynamiek en fun en jolijt en constructieve co-creatie.

Als je dit leest, wil je misschien ook bijdragen tot een (nog) gelukkigere en duurzame toekomst. Laat het ons gerust weten. Aan boord van het schip is elk talent meer dan welkom.

De beste muziek ontstond uit toevallige mixen van genres die ver van elkaar stonden. De betere kunst ontstaat wanneer 2 op het eerste gezicht niks met elkaar te zien hebbende disciplines elkaar kruisen.

De beste breinpiraat-initiatieven ontstaan wanneer je piraten die uiteenlopende meertjes, rivieren, zeeën of oceanen bevaren, of gewoon aan land vertoeven, bij elkaar brengt!

AHOY!!!

Breinpiraat Hans

 

Hans Demeyer

Hans Demeyer

Leverancier van Optimisme en Inspiratie is z