Mensen die nieuwsgierig en leergierig zijn om verborgen schatten in onszelf en in de ander te ontdekken en verkennen zijn Breinpiraten.

Als Breinpiraat staan we op de uitkijk, observeren we de wijde zee, ook onder de waterspiegel. We maken gebruik van diverse tools en inzichten zoals systeemdenken, NLP- en hypnosetechnieken, cognitieve gedragswetenschap, neurowetenschap en psychologie  om te leren hoe ons hele brein werkt en wat dat met onze emoties en onze fysiologie doet en omgekeerd. 

Zo kunnen we bewuster leren, communiceren, veranderen, en gewenste uitkomsten bereiken.

Word Breinpiraat!

Hoe word je Breinpiraat? Heel eenvoudig. Door hier te zijn bén je Breinpiraat! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is je abonneren je op onze Podcast op iTunes, Soundcloud of Spotify. We lanceren regelmatig nieuwe afleveringen die je gratis kan beluisteren. Om jou en andere Breinpiraten te inspireren.

Registreer je meteen ook op deze website en krijg toegang tot de breinpiraten schatkist

Daarnaast organiseren we maandelijkse bijeenkomsten, de zogenaamde 'Parley' avonden. Wil je liever een meer persoonlijke ondersteuning? Reserveer dan een individuele coachingsessie.

  • Reageer jij soms op een manier waar je achteraf van voelt dat het niet de beste was? En blijf je dat keer op keer doen? 
  • Heb je plannen om van alles te doen en weerhouden tal van excuses je zodat er uiteindelijk niets gebeurt? 
  • Herken je in jezelf gedragingen waar je liever van af wil (roken, drinken, uitstelgedrag, boosheid, niet nee kunnen zeggen, …)? 
  • Heb je mensen rondom jou met wie je graag zou hebben dat het nog beter klikt?

Wat je nodig hebt, is ruimte. Ruimte tussen de stimulus en jouw respons. Ruimte om te evalueren wat gebeurt, te observeren en te begrijpen wat je voelt en denkt en doet.