Netwerken - het kan ook anders!

Win-win voor iedereen!

Breinpiraten is een initiatief van, voor en door trainers en coaches, dat mensen - jong als oud - op een toegankelijke, laagdrempelige manier laat kennismaken met allerlei tools, tips & tricks om makkelijker doelen te bereiken, succesvol, gelukkig en vrij te zijn en zoveel meer.

Regelmatig worden 'parley’s' georganiseerd waar over van alles en nog wat van gedachten kan gewisseld worden, problemen of uitdagingen kunnen worden gedeeld en oplossingen kunnen gevonden worden. Nieuwe en oude inzichten over het brein en wat het doet met een mensch worden gedeeld, spelletjes gespeeld en niemand die zich verveelt.

Regelmatig organiseren Breinpiraten een Anders Netwerken moment, op een ongewone locatie, zoals een binnenspeeltuin.

Anders netwerken?

Ja! Waarom? Wanneer ondernemers met elkaar netwerken wordt dit vaak een saaie bedoening waar mensen zoveel mogelijk naamkaartjes willen verzamelen. Wat als dit op een ontspannen, no-nonsense manier zou gebeuren? Wat als we op een natuurlijke manier met elkaar verbinden, net zoals kinderen dat doen?

En waarom in een voor dit event gereserveerde binnenspeeltuin? Het is een ideale omgeving om op een veilige manier wat meer zichzelf te kunnen zijn en op een meer ongedwongen en speelse manier mensen te leren kennen. Per slot van rekening worden de meeste zaken besteld/gekocht tussen “pot en pint” bij mensen met wie reeds een relatie bestaat.

Bovendien is dat ook een goede zaak voor de ondernemende uitbater die op deze manier meer gebruik kan maken van zijn infrastructuur, die anders ongebruikt blijft tijdens de schooluren.

Win-win voor iedereen dus. Een mooi voorbeeld van co-creatie tussen Breinpiraten en Mini-World.

Koen Callaerts

Als personal efficiency trainer en coach ondersteunt Koen leidinggevenden en medewerkers om gewenste uitkomsten te bereiken.