Blogserie: Interview met coach Hans Demeyer

Hoe denken onze coaches over de Breinpiraten en wat is hun mening? In deze blogserie zal je korte interviews of meningen lezen van de drie coaches van de Breinpiraten. Ik zal hen enkele vragen stellen in verband met hun connectie met de Breinpiraten en hun gedachtes hierover. Deze week spreken we met coach Hans Demeyer.

Ik ben Hans, leverancier van Optimisme en inspiratie. In die hoedanigheid Inspireer ik vooral in de privé sector en meer bepaald de wereld van innovatie en technologie mensen en teams om beter met veranderingen om te gaan, doeltreffender te communiceren en sneller en efficiënter doelstellingen te realiseren. Getriggerd door een reeks podcasts van De Canadese topcoach Mike Mandel wou ik iets gelijkaardigs starten in het Nederlands om met zoveel mogelijk mensen jong en oud tips en tricks te delen om in maximale harmonie met zichzelf en anderen te leven

Van het een kwam het ander en enkele weken later waren de breinpiraten een feit.

 

Het is fijn om de soms moeilijke concepten van neuro logistisch programmeren op een speelse manier en met talrijke metaforen te kunnen delen. Zo inspireren we kinderen via onze breinpiratenkampen, volwassenen via podcasts, Lezingen, parleys en coaching sessies. Voor mij is het spelend leren. Ik speel immers graag met NLP en haal uit elke interactie weer ontzettend veel nieuwe inzichten. Breinpiraten openden voor mij ook de poort naar de wondere wereld van hypnose en vandaar naar weer tal van inzichten in hoe we als mens gekalibreerd zijn en wat we daar allemaal mee kunnen. Ik merk ook dat de breinpiraten community ons als coaches inspireert om ons aanbod te structureren, uit te breiden en super toegankelijk te maken.

 

Het merk spreekt aan, het heeft een geheimzinnig kantje dat nieuwsgierigheid prikkelt, het logo is enigmatisch mooi en wanneer mensen ontdekken welke ladingen er onder de breinpiraten vlag schuilen, is het meestal een en al enthousiasme.

Ahoy, ik ben een blije breinpiraat!!...