Nazomers leerplezier bij de Breinpiraten

Als professional betekent de nazomer veelal: druk, druk druk… Hoe kan het ook anders?

Met de Breinpiraten kan je gelukkig ook enkele momenten voor jezelf nemen. Om iets nieuws te leren, een inzicht te delen, kennis te maken met andere, boeiende mensen!

Voor wie op eigen tempo wil werken

Als je graag nog meer wil verdiepen in bijzonder effectieve communicatie- en coachingtechnieken gebaseerd op NLP, CBT en positieve psychologie krijg je twee weken gratis toegang tot onze volledige Breinpiraten Schatkist met daarin ondermeer de volledige NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en nog véél méér!  

Voor onze (eeuwige) studenten

Voor de studenten organiseren we begin september de Breinpiraten Summer School! Daar krijgen studenten (van alle leeftijden) op hapklare wijze inzicht en vaardigheden mee voor time-management, geheugentraining, snellezen, mindmapping en state-management.  

Voor de levensgenieters

Of wil je gewoon ’s kennismaken en proeven van al het lekkers? Breinpiraten zijn levensgenieters! Kom naar één van onze befaamde Breinpiraten Parleys om kennis te maken met andere Breinpiraten in een ontspannen en leerrijke omgeving.

Voor professionals die hun impact willen vergroten

Dit najaar starten we opnieuw met een groep enthousiaste NLP Practitioners! Deze training reikt je ongeëvenaarde inzichten en vaardigheden aan die je kan inzetten in interactie en communicatie met andere mensen; klanten, collega's, partners enz. 

Voor wie wil fascineren en inspireren

Mensen enthousiasmeren, biologeren en hypnotiseren… wie wil dát niet 's ervaren? Het is allemaal kwestie van techniek. In onze Deep Trance training nemen we je mee in de wondere wereld van hypnotisch taalgebruik en technieken waarmee je mensen makkelijk in een trance kan leiden. 

Voor wie gewoon 's wil luisteren 

Wil je liever gewoon 's op je gemak luisteren? Beluister dan de Breinpiraten Podcast!  

Genoeg dus om jouw najaar op te luisteren met bijzonder praktisch leermateriaal! We kijken er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen als Breinpiraat in onze community!

Ahoy! 😀

Steff Vanhaverbeke

Als gecertificeerd NLP trainer combineert Steff Neuro-Linguïstisch Programmeren met systeemtheorie.