Breinpiraten-as-a-Service

Breinpiraten-as-a-Service

BAAS is een coaching-abonnement voor jou of jouw team.
Commerce Product Buy Button

Mentale weerbaarheid voor professionele teams 

In de komende maanden zullen steeds meer professionelen nood hebben aan een klankbord om over onzekerheden, angsten of verwarring te kunnen praten.

"Eén op vijf West-Vlaamse KMO's knokt om corona te overleven” 
— HLN

“1 op 3 Kmo's vreest voor toekomst” 
— DE TIJD

Breinpiraten is een initiatief waar ervaren coaches hun expertise zo toegankelijk mogelijk willen maken. Breinpiraten is een metafoor: piraten zoeken schatten over de wereldzeeën; Breinpiraten zoeken en vinden de verborgen schatten in zichzelf!  

Vandaag delen de Breinpiraten-coaches hun resources via georganiseerde opleidingen, gespreksavonden, podcasts, interviews, kampen voor kinderen en individuele coaching sessies. Het gaat hier meestal om vooraf geplande activiteiten. 

Maar… ik heb NU een coach nodig… 

Vaak voel je iets en wil je er liefst zo snel als mogelijk, zonder plannen en zonder wachten, met iemand kunnen over praten om tot een gewenste uitkomst te komen.

Daarom lanceren de Breinpiraten BAAS of ‘Breinpiraten as a Service’. We richten ons met dit initiatief naar professionelen die via een abonnementsformule zichzelf en eventuele medewerkers een platform kunnen bieden voor onmiddellijke online ondersteuning en coaching op het ogenblik dat dit voor hen relevant is.

Er zijn verschillende BAAS-abonnementsformules mogelijk, afgestemd op het gewenste of verwachte aantal coaching-uren dat zal worden opgenomen. Dat aantal uren zal mee worden bepaald door het aantal medewerkers in de organisatie. Een abonnement wordt voor minimum 3 maanden genomen of langer. Na drie maanden volgt in elk geval een evaluatie en kan het abonnement verlengd worden of aangepast.

Bedrijven met een BAAS-abonnement, krijgen toegang tot een online boekingssysteem dat ze delen met hun medewerkers. Die kunnen vervolgens online checken welke coach beschikbaar is en meteen een sessie starten of er een plannen met de coach naar keuze. Een coaching sessie heeft plaats via Teams/Zoom/ander platform en duurt 50 minuten.   

Meerwaarde door toegankelijke resources 

BAAS geeft je een makkelijke toegang tot inzichten, tools, expertise en andere resources op het moment dat jij het nodig hebt. Dit kan diverse vormen aannemen:

  • Individuele coaching sessie
  • Training
  • Teamoefening
  • Ad hoc klankbord (telefonisch, chat, mail, …)

En dit binnen de voor jou meest geschikte abonnementsformule.

Over de Breinpiraten Coaches

Alle Breinpiraten Coaches zijn gecertificeerd in diverse coaching technieken. We maken gebruik van een actuele tools en inzichten zoals systeemdenken, NLP- en hypnosetechnieken, cognitieve gedragswetenschap, neurowetenschap en positieve psychologie. 

Zo kunnen mensen bewuster leren, communiceren, veranderen, en gewenste uitkomsten bereiken.

Hoe boek ik mijn eerste coachingsessie?

Je eerste coachingsessie is een verkennend gesprek. Tijdens dat eerste gesprek maak je kennen met de Breinpiraten coach en kies je de voor jou meest geschikte abonnementsformule.

Om je eerste coachinggesprek te plannen maak je gebruik van onze online reservatietool. Daarin kan je zien welke coach tijdens de komende weken beschikbaar is. Duid de datum aan die jouw voorkeur geniet en je ontvangt meteen een bevestiging via e-mail en een uitnodiging die je in je digitale kalender kan plaatsen.

Hoe betaal ik?

Je kan makkelijk online betalen via je kredietkaart. Desgewenst kan je ook op factuur betalen via overschrijving. Je coaching abonnement wordt actief eens de betaling is geregistreerd.

Kan ik bij jullie terecht voor een éénmalige coaching sessie?

Natuurlijk kan dat! Neem dan een kijkje op ons individueel coaching-aanbod.

Op welke basis kan ik mijn abonnement opzeggen (of verlengen)?

We zorgen voor korte evaluatie na elke coachingsessie. In elk geval wordt er onderling afgestemd naar het einde van elke driemaandelijkse periode om te zien of het abonnement stopgezet, aangepast of verlengd wordt.

Op welke manier kan ik mij vergewissen van de kwaliteit?

Daarvoor kan je terecht op onze podcast, ons YouTube kanaal, de (gratis)& online trainingen en onze diverse publicaties. Je kan ook altijd 's langskomen op een Breinpiraten Parley. Zo kan je kennismaken met onze coaches en onze expertise.

Andere vragen?

Stel je vraag in onze open Facebook groep of via een e-mail naar info@breinpiraten.be

Programma categorie
Coaching
Programma type
Coaching abonnement
Programma talen
Nederlands
Engels
Facilitators
Hans Demeyer
Karl Mortier
Koen Callaerts
Steff Vanhaverbeke
Prijs (excl. BTW)
€350,00
Prijs (incl. BTW)
€423,50