Breinpiraten Schatkist Abonnement

Ontdek de verborgen schatten binnenin!
Breinpiraten schatkist
Breinpiraten

Voor wie?

De Breinpiraten zijn jouw ticket om eindelijk de kunst en wetenschap van hypnose onder de knie te krijgen. Het is ideaal voor elk niveau. We zijn vriendelijk voor iedereen, van beginners die gewoon nieuwsgierig zijn naar hypnose of zich er verder in willen verdiepen.

 

Dus of je nu net begint met het leren over hypnose, of al wat ervaring hebt, wij kennen de geheimen om van jou een geweldige hypnotiseur te maken.

 

En die geheimen delen we graag met je.

Honderden video's
Honderden georganiseerde video's

U krijgt onmiddellijk toegang tot honderden video's. De video's zijn ontworpen als hapklare brokken.

coaching scripts
Handige coaching scripts en demo's

Elke kernles wordt geleverd met een geweldige set notities in PDF-formaat. Je kunt deze downloaden of printen voor gemakkelijke toegang. Zo wordt het leren nog makkelijker!

Breinpiraten

 

Gemeenschap en instructeur ondersteuning

Je krijgt een uitnodiging om lid te worden van onze privé community voor de Breinpiraten. Mensen blijven ons vertellen dat het een zeer ondersteunende en inclusieve hypnose gemeenschap op Facebook is.

Certificaat
Certificering inbegrepen

Bij afronding van de cursus krijg je een mooi certificaat van de Breinpiraten!

Live interactie
Live interactie

We houden regelmatig live video-gebaseerde mini-klassen, vraag-en antwoordsessies of oefensessies. Deze kosten nooit extra! 

"De opleiding NLP gaf me een ongelofelijk boost in zelfvertrouwen. Het SCORE-kader kan ik in allerhande situaties toepassen, zowel binnen als buiten mijn comfortzone."

Bram Van Der Hauwaert

 

"Steff is een uitstekende trainer en heeft oog voor de professionele maar ook persoonlijke ontwikkeling van zijn klanten. Ze stelt je ertoe in staat om op verschillende niveaus jezelf te overstijgen en je de nodige resources aan te reiken om te (blijven) groeien. Naast de NLP Practioner en Master class is de training "Deep trance" een enorme aanrader om conversationele hypnosetechnieken en het Milton-model onder de knie te krijgen. Eens je deze masterclass hebt gevolgd, ga je niets anders meer willen."

 

Jonathan Debilde

 

Training

Dit is wat je krijgt!

Wanneer je lid wordt van de Breinpiraten krijg je direct toegang tot een zeer complete bibliotheek van hypnose training. Je krijgt onmiddellijk toegang tot cursusmateriaal, demo's en scripts en nog veel meer !

En je wordt niet gedwongen tot een dure aankoop. Je meldt je aan, je krijgt toegang tot alles en je kunt zo lang blijven als je wilt. Je kunt op elk moment opzeggen en er is geen minimum lidmaatschapsperiode. 

Op dit moment bieden we ook een 14-daagse gratis proefperiode aan. Op deze manier kan je alles zien wat we hebben zonder kosten vooraf en zonder risico.

Tijdens je lidmaatschap ben je welkom om de cursus te gebruiken zoveel als je wilt.

Je zal jezelf leren ontwikkelen op 3 manieren

1
Je zult een bekwaam leider worden.

Als je mensen therapeutisch wilt helpen, een leidinggevende functie nastreeft of als je een carrière wilt beginnen met hypnose voor entertainment, dan heb je een formele hypnose opleiding waar je op kunt rekenen. Je zult jezelf met vertrouwen kunnen introduceren, en je zult je vaardigheden in elke situatie met gemak kunnen demonstreren.

2
Je zult krachtige communicatievaardigheden ontwikkelen.

Alle communicatie heeft de kracht om hypnotisch te worden. Je zult begrijpen hoe je elke menselijke interactie kunt veranderen in een hypnotische ervaring waarbij de andere persoon in het gesprek wordt getrokken en diep gefocust is op de hele ervaring. Hoewel niets van dit alles op klassieke hypnose lijkt, is het wel degelijk hypnotiserend, net als een goede film of een boeiend gesprek. Wij trainen veel professionals die zich nooit aan iemand voorstellen als hypnotiseur - toch gebruiken zij de hele dag door hypnotische vaardigheden.

3
Je zult je als persoon ontwikkelen.

Je leert anders denken over problemen, hulpbronnen, knelpunten en kansen van mensen. En je zult het onmogelijk vinden om deze nieuwe manieren van denken niet toe te passen in je eigen leven, relaties, werksituaties en meer. Kortom, het meest voorkomende neveneffect van studeren met de Breinpiraten is dramatische zelfverbetering. Deze training zal je veranderen, maar alleen als je het toelaat. We kunnen niet wachten om jouw verhaal te horen.

Lidmaatschap prijzen

De Breinpiraten zijn je ALL INCLUSIVE PASS voor wat onze studenten beschrijven als de beste hypnose training die ze ooit hebben gezien. Alle onderstaande opties geven je hetzelfde niveau van toegang.

Onmiddellijke toegang tot ALLE uitgebreide trainingen die op deze pagina worden beschreven

Toegang tot onze privé gemeenschap. Stel vragen, krijg antwoorden, communiceer met de Breinpiraten coaches en organiseer oefensessies met medestudenten.

Het wordt steeds beter, omdat we regelmatig nieuwe trainingen toevoegen.

schatkist
14 dagen Free Trial

daarna 47€/ per maand

14 dagen gratis

Schatkist
Een jaar lang toegang voor 470€

Krijg 12 maanden voor de prijs van 10 maand!

Start vandaag

Schatkist
Levenslange toegang voor 1997€

Levenslang lidmaatschap van de academie plus AL onze premium cursussen inbegrepen als gratis geschenk.

Start vandaag

Price (incl. VAT)
€0,00