Breinpiraten voor kinderen

Breinpiraten voor kinderen - ebook

Ontdek de verborgen schatten binnenin!
Commerce Product Buy Button

Word je af en toe gepest? Voel je je soms uitgesloten? Wil je graag makkelijker vrienden maken? Of wil je liever 's gewoon alleen zijn?

Het boek 'Breinpiraten voor Kinderen' reikt jonge mensen handige tips aan om meer weerbaar te zijn, zich gelukkig te voelen en met een groter positief zelfbewustzijn te ontwikkelen.

Breinpiraten voor Kinderen ontstond nadat we enkele gepeste kinderen met succes aanleerden om met pestgedrag om te gaan. We vulden deze aanpak aan met tal van andere interessante verhalen en tips waarmee kinderen, leerkrachten en ouders verrassend positieve resultaten bereiken. 

De metafoor van schepen (de mens), kapiteins (het denken) en piraten (het voelen) zorgt voor fijne inzichten (schatten) en zinvolle toepassingen.

Breinpiraten hebben als missie om kinderen, jongeren en volwassenen op een zeer toegankelijke wijze de verborgen schatten in zichzelf en in anderen te leren ontdekken en gebruiken.

Breinpiraten voor kinderen

Zowel voor kinderen als hun ouders

Breinpiraten zijn alle mensen die nieuwsgierig en leergierig zijn. Mensen van jong en oud die verborgen schatten in zichzelf en in anderen willen ontdekken en verkennen.

De Breinpiraten Coaches maken gebruik van diverse tools en inzichten zoals systeemdenken, NLP- en hypnosetechnieken, cognitieve gedragswetenschap, neurowetenschap en positieve psychologie om te leren hoe ons hele brein werkt en wat dat met onze emoties en onze fysiologie doet en omgekeerd.

Zo kunnen we bewuster leren, communiceren, veranderen, en makkelijker gewenste uitkomsten bereiken.

Je krijgt méér dan alleen het e-book!

Het e-book kan je meteen als PDF downloaden. Daarnaast vind je in onze Schatkist ook leuke video's met opdrachten & tips!

Programma categorie
Product
Programma type
Boek
Download
Programma talen
Nederlands
Facilitators
Hans Demeyer
Prijs (excl. BTW)
€8,26
Prijs (incl. BTW)
€9,99