Mindscaping

Mindscaping

Ontdek de oplossende kracht van je creatieve onbewuste geest
Commerce Product Buy Button
The creative path to human potential

Wat is Mindscaping?

Mindscaping® is een begeleide visualisatie die als coaching-proces is ontwikkeld door de bekende hypnotherapeut Mike Mandel.

Tijdens de Mindscaping® oefening wordt het limbisch systeem van de hersenen gestimuleerd, waarbij beperkende conditioneringen vervangen worden door meer vermogende.

Onder begeleiding van een gecertificeerde Mindscaping® Coach kunnen ingrijpende positieve veranderingen snel en makkelijk gecreëerd worden.

Mindskyping

Mindscaping® kan ook online, via Facetime, Skype of andere webconference apps

Waar maakt Mindscaping® het verschil?

Klassieke coaching is gebaseerd op de therapeutische benadering. Je herkent die benadering aan een veelvoud van gesprekken, waarin vooral inhoudelijk ingegaan wordt op je huidige situatie, doelstelling en feedback over de manier waarop je dingen aanpakt.

Mindscaping® is 'content-free'. Er komt dus géén inhoud aan bod en dat zorgt voor een bijzonder veilige ruimte.

De Mindscaping® coach maakt volop gebruik van het oplossend vermogen van de coachee. De begeleide visualisatie maakt gebruik van technieken die het limbisch systeem van de hersenen activeren. Er wordt als het ware een 'droom' gecreëerd waarmee het brein emotionele en mentale prikkels verwerkt, oplost en vervangt door constructieve en positieve patronen.

Emoties

Hevige emoties als stress, angst, woede, verdriet of twijfel kunnen erg belemmerend of blokkerend aanvoelen.

Het limbische systeem is tevens het emotionele centrum van het brein. Met behulp van Mindscaping® technieken vervangen we de patronen die onbewust werden geconditioneerd door nieuwe, positieve patronen.

Overtuigingen

"Ik kan niet…, ik mag niet…, ik zou beter…" Deze en andere beperkende overtuigingen zijn verantwoordelijk voor piekeren, een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen.

Met behulp van Mindscaping® technieken activeren we de creatieve geest om vermogende overtuigingen aan te nemen.

Doelstellingen

Goede intenties, maar geen acties? Vaak heeft dit te maken met onbewuste drempels.

Een Mindscaping® visualisatieoefening lijkt bijzonder goed op begeleid dromen. We activeren het creatieve vermogen om vanuit het onbewustzijn een pad te creëren naar gewenste uitkomsten.

Hoe boek ik mijn coachingsessie?

Eens je betaald hebt krijg je toegang tot onze online booking-tool. Daarin kan je zien welke coach tijdens de komende weken beschikbaar is. Duid de datum aan die jouw voorkeur geniet en je ontvangt meteen een bevestiging via e-mail en een uitnodiging die je in je digitale kalender kan plaatsen.

Hoe betaal ik?

Je kan makkelijk online betalen via je kredietkaart. Desgewenst kan je ook op factuur betalen via overschrijving. Je coaching kan ingepland worden eens de betaling is geregistreerd.

Op welke manier kan ik mij vergewissen van de kwaliteit?

Daarvoor kan je terecht op onze podcast, de (gratis) online trainingen, ons YouTube kanaal en onze diverse publicaties. Je kan ook altijd 's langskomen op een Breinpiraten Parley. Zo kan je kennismaken met onze coaches en onze expertise.

Andere vragen?

Gewoon even contact met ons opnemen.

Gecertificeerde Mindscaping® Coaches

Onze gecertificeerde Mindscaping® Coaches integreren diverse wetenschappelijk onderbouwde principes en werkwijzen die hun werkzaamheid in de praktijk hebben bewezen.

Programma categorie
Coaching
Programma type
Coaching sessie
Programma talen
Nederlands
Engels
Facilitators
Hans Demeyer
Koen Callaerts
Steff Vanhaverbeke
Prijs (excl. BTW)
€175,00
Prijs (incl. BTW)
€211,75