NLP Coaching

NLP Coaching sessie

Deep coaching met NLP, CBT, hypnose of Lymbic Coaching technieken
Commerce Product Buy Button

De 'klassieke' coaching technieken hebben veel technieken geleend van de therapeutische benadering. Misschien heb je zelf al vormen van klassieke coaching ervaren. Je herkent ze aan een veelvoud van gesprekken, waarin vooral inhoudelijk ingegaan wordt op je huidige situatie, doelstellingen en manier van aanpak.

NLP Coaching

NLP Coaching distantieert zich expliciet van de loutere 'inhoudelijke' manier van werken. Een NLP coach zal zich vooral concentreren op de structuur waarop je denkt en communiceert. Een NLP coach zal zich meer bekommeren om het proces dan de inhoud. 

​Het is immers jouw denkproces dat je tot bepaalde resultaten heeft geleid. Dat weten we omdat we vaak in dezelfde valkuilen trappen. Onze manier om de wereld te beschrijven, ervaringen te verwerken leidt tot de manier waarop we oordelen over wat er gebeurt en van daaruit beslissingen nemen. Met andere woorden; de 'inhoud' is een gevolg van een neuro-cognitief proces.

Neurolinguïstisch Programmeren

Aan de hand van neurolinguïstische programmeringstechnieken kunnen we direct ingrijpen op dat neuro-cognitieve proces en daar op de 'dieptestructuur' wijzigingen aanbrengen. Het gevolg hiervan is dat we je manier van denken veranderen. Dit leidt tot nieuwe patronen in je denkwijze en de manier waarop je de wereld percipieert en beslissingen neemt.

Hiervoor hebben we doorgaans geen tientallen 'therapie' sessies nodig. Meestal bereiken we diepgaande en blijvende resultaten in één tot slechts enkele gerichte NLP oefeningen.

Persoonlijke veiligheid

In elke coaching-sessie nemen we de persoonlijke ecologie waar van de coachee. De NLP coach zal steeds zonder oordeel de context benaderen van de persoon. Anders dan in vele pseudopsychologische praktijken coach ik niet vanuit een rudimentair 'assessment' of persoonlijkheidstypologie. 

De coachee wordt als 'mens' benaderd en aldus gerespecteerd. De coaching gesprekken worden nooit becommentarieerd of gedeeld met anderen.

Bovendien kan er door middel van de NLP coaching technieken perfect een diepgaande en blijvende verandering optreden, zonder dat er ook maar één woord gezegd wordt.

In de praktijk betekent dit dat je zelfs met je diepste traumatische ervaringen of geheimen aan de slag kan. Zonder dat ik als coach ook maar enige notie nodig heb van wat er in je gedachten speelt. Door louter aan de slag te gaan met de structuur van jouw persoonlijke beleving.

Breinpiraten coaches

Over de Breinpiraten Coaches

We maken gebruik van diverse tools en inzichten zoals systeemdenken, NLP- en hypnosetechnieken, cognitieve gedragswetenschap, neurowetenschap en positieve psychologie om te leren hoe ons hele brein werkt en wat dat met onze emoties en onze fysiologie doet en omgekeerd.

Zo kunnen we mensen bewuster laten leren, communiceren, veranderen, en gewenste uitkomsten bereiken.

Hoe boek ik mijn coachingsessie?

Eens je betaald hebt krijg je toegang tot onze online booking-tool. Daarin kan je zien welke coach tijdens de komende weken beschikbaar is. Duid de datum aan die jouw voorkeur geniet en je ontvangt meteen een bevestiging via e-mail en een uitnodiging die je in je digitale kalender kan plaatsen.

Hoe betaal ik?

Je kan makkelijk online betalen via je kredietkaart. Desgewenst kan je ook op factuur betalen via overschrijving. Je coaching kan ingepland worden eens de betaling is geregistreerd.

Kan ik bij jullie terecht voor meerdere coaching sessies?

Natuurlijk kan dat! Neem dan een kijkje op ons BAAS coaching-aanbod.

Op welke manier kan ik mij vergewissen van de kwaliteit?

Daarvoor kan je terecht op onze podcast, ons YouTube kanaal, de (gratis) online trainingen en onze diverse publicaties. Je kan ook altijd 's langskomen op een Breinpiraten Parley. Zo kan je kennismaken met onze coaches en onze expertise.

Andere vragen?

Stel je vraag in onze open Facebook groep of via een e-mail naar info@breinpiraten.be

Programma categorie
Coaching
Programma type
Coaching sessie
Programma talen
Nederlands
Engels
Facilitators
Hans Demeyer
Karl Mortier
Koen Callaerts
Steff Vanhaverbeke
Prijs (excl. BTW)
€175,00
Prijs (incl. BTW)
€211,75